Alternatives econòmiques a la crisi ecològica: creixement o decreixement?

Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès (c/ Canuda, 6, Barcelona) – Divendres 5, Juny de 2015 – 19:00h

(Castellano abajo) Descripció: Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el professor emèrit d’Economia i d’Història Econòmica de la UAB Joan Martínez-Alier impartirà aquesta conferència, on també participarà el professor de la Universitat de Barcelona Antoni Manresa.

El professor Martínez-Alier és un dels principals estudiosos i impulsors de l’economia ecològica i l’ecologia política a nivell mundial, així com un ferm defensor del decreixement econòmic com a moviment per assolir la sostenibilitat ecològica i l’equitat social.

Ubicació: Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès (c/ Canuda, 6, Barcelona)

Data: Divendres 5, Juny de 2015 – 19:00h

Organitzador: Ateneu Barcelonès

 

Descripción: Con motivo del Día Mundial del Medio ambiente, el profesor emérito de Economía e Historia Económica de la UAB Joan Martínez-Alier impartirá esta conferencia, en la que también participará el profesor de la Universitat de Barcelona Antoni Manresa.

El profesor Martínez-Alier es uno de los principales estudiosos e impulsores de la economía ecológica y la ecología política a nivel mundial, así como un firme defensor del decrecimiento económico como movimiento para lograr la sostenibilidad ecológica y la equidad social.

Ubicación: Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès (c/ Canuda, 6, Barcelona)

Fecha: Viernes 5, Junio de 2015 – 19:00h

Fecha final: Viernes 5, Junio de 2015 – 20:30h

Organizador: Ateneu Barcelonès

Teléfono: 93 343 61 21

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.